Jul på Liseberg

Under adventstid förvandlas Liseberg till en glittrande julsaga och direkt innanför Huvudentréns grindar hälsar snögubbarna Dig välkommen. Inget är så härligt som ett gnistrande snötäcke, så passa på att ta ett julkort tillsammans med dem.

Väl inne på området kan man strosa runt bland julmarknadens alla bodar och titta in i små butiker i skenet av miljoner juleljus. Man kan också titta på den vackra isbaletten eller hälsa på Tomten och passa på att lämna sin önskelista.

Tar man rulltrappan upp till Designmarknaden i Lisebergstornet, kan man hitta julklappar och personliga presenter i form av designföremål och konsthantverk, från såväl kända varumärken som unika utställare med en mindre produktion.

På ett område, kan man njuta av en julmarknad från förr. I detta julsmyckade kvarter känns dofterna av knäckäpplen, varm choklad och glögg lite extra mysiga. På andra sidan broarna bjuder Hamnkvarteret in till julstämning och värmande fika.

Resan startar från hemorten efter lunch och färden går direkt upp till Liseberg, där var och en går runt på egen hand. Möjlighet till eftermiddagsfika finns på flera ställen.

Skriv ut ikon

450 kr / person

Avgått 2018-12-05

1 dag

Resans omfattning:

Bussresa i helturistbuss

Entré till Jul på Liseberg

Påstigningsorter

Halmstad Arena 13:20
Falkenberg Nygatan/Kulturskolan 14:00
Varberg Järnvägsstation 14:35

 

 

Läs mer:

Jul på Liseberg