Kärringarally

Kärringarally

Nu börjar det våras och då suger det i shoppingtarmen på alla damer. Vi erbjuder Er att följa med upp i Mark-bygden, där det finns många trevliga ställen att besöka.

Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till Horred, där vi inleder vår shoppingtur med ett besök på Linneväveriet. Ekelund är Sveriges äldsta linneväveri och all tillverkning sker i Horred. Textilierna är ekologiska och miljömärkta. I butiken kan man handa till fabrikspriset.

Nästa anhalt på resan är Kinna, där vi stannar vid Kofraboden, en klädbutik med märkeskläder för både damer och herrar. Därifrån är det kort promenadavstånd till Kinna Garn med Sveriges lägsta priser på stickgarner, vävgarner och brodérgarner. Där finns även gardiner, överkast, påslakan, dukar, handdukar och mycket mera. Ytterligare ett stycke bort ligger Skroten, som erbjuder tyger och gardiner i metervara till mycket billiga priser. Där finns också handdukar lakan mm.

 

Det har nu blivit dags att äta lunch och denna serveras på Marks Golfrestaurang.

 

Efter lunch går resan vidare till Fritsla, där vi inleder med ett besök på Fritsla Tyglager, som på bottenvåningen har en mycket trevlig heminredningsavdelning och på övre våning en stor avdelning med gardiner och andra tyger i metervara.

 

Innan vi lämnar Fritsla och beger oss hemåt, gör vi också ett besök på Textil- och Råvarulagret, där finns det mesta av det bästa och det är en affär där nog inte någon går ut tomhänt.

Skriv ut ikon

475 kr / person

Avgått 2018-05-17

1 dag

Resans omfattning:       

Bussresa i helturistbuss
Marks Golfrestaurang: Lunch

Påstigningsorter

Halmstad 09:15
Falkenberg Nygatan/ Kulturskolan 10:00
Varberg JVG 10:35
Veddige, Karlssons 10:55