Är ni i behov av en kortare busstransport eller vill ni ha en paketlösning med bussresa, hotell och evenemang?
Vi på S&S-resor hjälper er!

Vi har över 30 års erfarenhet av bussresor och busstransporter och använder med glädje vår kunskap för att hitta den bästa lösningen för ert behov. Vi hjälper er oavsett om ni är en stor eller liten grupp, om ni vill resa en längre eller kortare sträcka, om ni endast är i behov av transport eller om ni vill ha en paketlösning med exempelvis boende och evenemang. Vill ni ha tips och råd gällande reseupplägg för er grupp så utformar vi gärna en helhetsupplevelse tillsammans med er.

Hos S&S-resor hittar Du teater-, konsert-,  skid-, julmarknadsresor, kryssningar och dagsturer till olika evenemang med mera. Resmålen uppdateras regelbundet – så bokmärk sidan och återkom hit!
Dessutom arrangerar S&S-resor personalutflykter, affärs- och studiebesök, guidade rundturer, resor till kursgårdar och flygplatser m.m. efter Era önskemål och behov, både i och utanför Sverige. Med buss får Ni en bekväm resa och framför allt kommer Ni fram samtidigt. Ni hinner presentera Er firma, kursens ändamål etc. Vi arrangerar även resor för privatpersoner.

S&S-resor står till tjänst med alla reseönskemål och bokningar.

Ingela, Inge, Roger, Henrik, Helena